eHealth Platform als online dienst inzetten

eHealth Platform inzetten voor uw organisatie:

1) Als SaaS dienst - Via deze variant heeft u een volledig beheerde omgeving voor uw organisatie en uw cliënten. Wij zorgen dat het eHealth platform up-to-date is met de nieuwste releases inclusief alle IT-gerelateerde zaken zoals serverbeheer en hosting.

 

2) Als On-premises installatie - Via deze variant wordt het platform geinstalleerd op een server die u zelf in beheer heeft/ laat beheren. Wij zorgen dat het platform up-to-date is met de nieuwste releases en u zorgt voor de overige IT-gerelateerde zaken zoals serverbeheer en hosting.

 

3) Als hybride/ combinatie - Via deze variant kunt u combineren wat u in de cloud draait en wat in eigen netwerk c.q. op uw eigen servers. Zo kunt u zelf bepalen welke data wel/niet in de cloud wilt hebben en uw eigen beveiligingsbeleid hanteren.

Uw eigen app is onderdeel van het Platform

1) Onderdeel is ook een app voor iPad, Android en WP die u kunt beheren vanuit het eHealth platform - U kunt op deze manier uw cliënten een aan uw organisatie gebonden app aanbieden met persoonlijke inhoud.

Eigen huisstijl en Look 'n feel

1) Het eHealth Platform is te combineren en te integreren in uw bestaande website of intranet.

 

2) Het eHealth Platform is aan te passen aan uw kleurstellingen en huisstijl elementen, zodat het ervaren wordt als een dienst van uw eigen organisatie.

 

3) Ook de app is aan te passen aan uw eigen look'n feel.

Opleiding en ondersteuning

1) Opleiding op afstand - We kunnen opleidingen verzorgen op afstand via Skype. De opleiding duurt ongeveer een half dagdeel. Deze opleiding wordt gecombineerd met een online video-handleiding module ter naslagwerk.

 

2) Opleiden op locatie - Wanneer u een klassikale opleiding wenst komt een consultant langs voor een opleiding op locatie. De opleiding duurt ongeveer een half dagdeel. Deze opleiding wordt gecombineerd met een online video-handleiding module ter naslagwerk.

 

Er is een module met video-handleiding en documentatie beschikbaar die gebruikers kunnen raadplegen tijdens het gebruik. Daarnaast kunt u contact opnemen met de helpdesk voor vragen via telefoon, mail en Skype.

Content beheer en co-creatie mogelijkheden

1) U kunt zelf uw video-opnames, documentatie, vragenlijsten, webpagina's, app pagina's e.d. aanmaken en beheren. U hoeft hiervoor geen software pakketten in te kopen.

 

2) U kunt ook uw inhoud met andere organisaties uitwisselen - Hiervoor moet u wel toestemming hebben van de andere organisatie en toestemming verlenen aan de andere organisatie.

Kosten/ baten

Kosten

Afhankelijk van hoe u het eHealth Platform voor uw organisatie wilt inzetten kunnen we u een passende aanbieding doen.

Voor meer informatie neem contact met ons op via: team@webfysio.nl

Baten

Uw kans om...

Doelgroepbereik vergoten; meer cliënten aantrekken

Cliëntenbinding vergroten/ cliënten behouden

Client motivatie en behandeltrouw verbeteren

Vraaggerichte zorg concreet implementeren

Zorg aanbod differentiëren; blended behandelen

Toegankelijkheid/ beschikbaarheid vergroten; "any time any place"

Nieuwe verdienmodellen; App verkoop, webshop, eLearning, zorgservice tegen meerprijs, etc.

Onderscheiden vermogen vergroten & digitale kloof verkleinen/ voorkomen

Eefficiëntieslag; administratie, rapportages e.d

Vergroten van inzicht in gedrag cliënten.

Etc...